"Het was tijd voor een frisse blik op ons wagenpark"

Naam: Wouter Roordink

Functie: Bedrijfsleider

Aantal medewerkers: 65

Aantal auto's: 30+

Waarom zijn jullie bij Mijn Autocoach Zakelijk gekomen?

Het wagenpark (meer dan 30 bussen en auto’s) hebben we volledig in eigen beheer. Dit gaat prima en ik heb er goed zicht op. Voor mij was het een goede reden om een externe partij ook eens naar ons wagenpark te laten kijken, omdat we de laatste jaren stevig doorgroeien.

Het aantal bussen neemt toe. Dan is het goed om een externe/onafhankelijke partij die verstand van zaken heeft hier naar te laten kijken. 

Deze kan dan, juist door de ervaring die zij hebben op dat gebied, een goed advies geven. We zijn nadat Martijn alles heeft uitgezocht bij het bestaande garagebedrijf gebleven, omdat we daarmee goed contact hebben.

We hebben, met hulp van Martijn, met deze garage goede afspraken kunnen maken over het onderhoud van het wagenpark voor nu en voor de toekomst.

Hoe ervaren jullie de samenwerking?

Er was al wel eens vaker contact geweest met Martijn Roede, zeker ook de ervaring die hij heeft op gebied van auto’s/ bussen en het onderhoud hiervan.

Ik had de voorkeur voor Mijn Autocoach Zakelijk omdat zij geheel onafhankelijk zijn. Daardoor is er naar mijn mening een goed advies gegeven.

Kennismaken of afspraak maken?

Benieuwd naar de mogelijke besparingen voor uw bedrijf? Maak kennis met ons of maak direct een afspraak.

arrow_drop_up arrow_drop_down