"Een occasion zakelijk of particulier aanschaffen?"

Naam: Falco van 't Riet

Tegen welk probleem liep u aan?

Ik was op zoek naar een partij die een tweedehands auto voor mij zou kunnen keuren. Op de website zag ik dat Mijn Autocoach het hele koopproces voor je kan overnemen. Van een advies over zakelijk of privé rijden tot de aflevering van de auto voor de deur.

Aangezien het aanbod aan tweedehand sauto's erg groot is en het verschil in kwaliteit net zo groot, was het voor mij als niet autokenner, lastig een goede keuze te maken. Daarnaast wilde ik graag dat een onafhankelijke partij de auto voor mij zou keuren. 

Hoe heeft MAZ deze problemen voor u opgelost?

Martijn heeft me geholpen bij de juiste keus voor het zakelijk of privé kopen van een auto. Daarnaast hebben ze een selectie gemaakt van auto's die aan de afgesproken eisen en wensen voldeden.

Op basis hiervan konden we zelf de proefritten maken. Zodra we een auto gekozen hadden heeft Mijn Autocoach de auto gekeurd, prijsafspraken gemaakt en de aflevering aan huis georganiseerd. 

Meer reviews lezen of een gratis adviesgesprek?

Benieuwd naar de andere tevreden zzp'ers die u voorgingen? Lees er meer, óf vraag direct een gratis eerste adviesgesprek aan. Wij bellen u terug.