"Ik wil een youngtimer. Maar welke moet ik hebben?"

Naam: Peter Schaareman

Functie: Eigenaar

Gekochte auto: Chrysler Grand Voyager (youngtimer)

Aanschaf: Op de zaak gezet

Tegen welk probleem liep u aan?

Mijn vrouw heeft een stoffenwinkel en staat in de weekenden vaak op stoffenbeurzen. Hiervoor propt ze onze andere auto (een Skoda Rapid Spaceback) helemaal vol met stoffen.

Alleen passen daar eigenlijk net niet genoeg spullen in, dus waren we voor haar op zoek naar een andere auto. Ik wilde de auto bij mij op de zaak zetten en gebruikmaken van de youngtimer regeling.

Dus de auto moest minimaal 15 jaar oud zijn. Ook leek het ons handig dat we de achterstoelen eruit kunnen halen voor extra ruimte voor tijdens de stoffenbeurzen.

Dus zelf zaten we te denken aan bijvoorbeeld een Ford Galaxy/Volkswagen Sharan/Seat Alhambra met lekker veel ruimte achterin.

Maar we hebben aangegeven dat als MAZ een beter idee heeft, daarvoor open te staan.

Hoe heeft MAZ deze problemen voor u opgelost?

Martijn van MAZ heeft voor ons eerst een lijstje van type auto’s gemaakt die aan onze voorwaarden voldeden. Hier zat ook de Chrysler Grand Voyager tussen en dat vonden we de beste optie.

Hierna heeft Martijn voor ons gekeken welke drie de beste Grand Voyagers waren die er te koop stonden. Hier hebben we de mooiste van gekozen.

Daarna heeft Martijn de keuring en het contact met de verkoper geregeld. Ik hoefde uiteindelijk alleen de auto nog op te halen, en dat scheelde een hoop tijd.  

Meer reviews lezen of een gratis adviesgesprek?

Benieuwd naar de andere tevreden zzp'ers die u voorgingen? Lees er meer, óf vraag direct een gratis eerste adviesgesprek aan. Wij bellen u terug.