"Hoe vind ik een betrouwbare youngtimer?"

Naam: Saskia Kerkhof

Functie: Communicatieadviseur

Gekochte auto: BMW 3-serie cabrio E46

Aanschaf: Zaak

Tegen welk probleem liep je aan?

De ondoorzichtigheid van het aanbod: waar zoek je de speld in de hooiberg (want iedere ZZP'er wil een youngtimer die nog jaren mee kan).

De ondoorzichtigheid van de kwaliteit van dit aanbod: ik heb weinig verstand van auto's, weet niet goed waar ik op moet letten en zie aan de buitenkant niet of er iets mis is met een auto. 

Bovendien zijn aankoopkeuringen duur waardoor je niet elke auto die je op het oog hebt opnieuw op de brug kunt laten zetten voor een check. 

Hoe heeft MAZ deze problemen voor je opgelost?

Door het hele zoekproces van A tot Z uit handen te nemen. Jullie vonden wel die speld in de hooiberg (en snel ook) en hebben verstand van auto's, zoveel is wel duidelijk. Het contact met jullie was top. Want: snel, persoonlijk, informeel en oplossingsgericht.

Jullie blinken uit in kennis van de markt (waar vind je betrouwbare auto's) persoonlijke, informele manier van contact. Een auto kopen mag tenslotte ook gewoon leuk zijn.

Waarom beveel je ons aan? Omdat je jezelf een hoop tijd en frustratie bespaart met zoeken en bovendien de kans vergroot dat je een betrouwbare auto koopt (voor zover mogelijk bij occasion). Daarnaast voor ondernemers: omdat het gewoon opportunity costs zijn die je bespaart. Laat jullie lekker doen waar je goed in bent en ga ondertussen geld verdienen voor je eigen bedrijf. En ook: prima prijs. Ik vind jullie echt niet te duur. 

Meer ervaringen lezen of een gratis adviesgesprek?

Benieuwd naar de andere tevreden zzp'ers die u voorgingen? Lees er meer, óf vraag direct een gratis eerste adviesgesprek aan. Wij bellen u terug.