U wilt besparen op de wagenparkkosten...

maar hoe?

 • Uw wagenpark kost geld. Logisch dat u deze kosten zo laag mogelijk wilt houden. Uiteraard heeft u daarom inmiddels de nodige maatregelen getroffen. 

  Toch is de kans groot dat u nog fors op de kosten kunt besparen. Net als u zijn wij ook specialisten. Maar dan op het gebied van wagenparkbeheer en kostenreductie.

  Frisse blik

  Graag komen wij bij u langs om met een frisse blik te kijken naar uw huidige wagenpark. In bijna alle gevallen komen wij met verhelderende ideeën om hierop te besparen.

  Lees ook over onze inkoopondersteuning.

  Huidige relaties

  Besparen is leuk, maar niet als de tevredenheid van uw medewerkers omlaag gaat. Ook houden wij rekening met uw huidige relatie met leveranciers.

  Dit is ons voornaamste doel tijdens het uitvoeren van de opdracht. Alleen op die manier is het mogelijk om duurzame besparingen te realiseren. Dat is waar wij in geloven. 

  Besparen op het wagenpark. Maar hoe?

  1. We willen wel besparen, maar weten niet hoe
  2. We hebben geen inzicht in de daadwerkelijke kosten
  3. We missen grip op de uitgaven
  4. Wat als onze medewerkers ontevreden worden?
  5. We willen de relatie met huidige partners niet verstoren

  Zo pakken wij het aan

  • Wij brengen alle kosten in kaart
  • Wij zorgen voor inzicht in de kosten
  • Wij brengen de mogelijke besparingen in kaart
  • Waar mogelijk behouden we huidige partners
  • De tevredenheid van medewerkers gaat omhoog

  Besparen en grip op de kosten in 5 stappen

  1. Kennismaking

  Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking. Op basis van dit gesprek doen wij een voorstel waarin de besparingsmogelijkheden naar voren komen. Samen kijken we of er genoeg grond is voor het uitvoeren van de opdracht. Wij kunnen namelijk alleen factureren als we daadwerkelijk resultaat kunnen boeken.

  2. Kaders vaststellen

  Samen bepalen wij waar u wel of niet wilt besparen. Zo weten we zeker dat besparingen niet ten koste gaan van zaken die u belangrijk vindt.

  3. Gegevens opvragen

  Om een goede analyse te kunnen maken van de huidige situatie, hebben wij gegevens over uw wagenpark nodig. Bepaalde gegevens kunnen wij direct bij uw leveranciers opvragen zodat u daar zelf geen tijd aan kwijt bent.

  4. Gegevens analyseren

  Wij vergelijken deze gegevens met diverse benchmarks en kijken waar besparingen mogelijk zijn. De uitkomst vatten wij samen in een duidelijk en helder rapport. Dit rapport bevat ook een impactmatrix zodat u ziet welke gevolgen bepaalde maatregelen hebben voor uw organisatie en medewerkers.

  5. Implementeren

  Het rapport bevat alle theoretische besparingen. Nu is het tijd om deze om te zetten in resultaat. Wij ontzorgen u hier volledig in zodat u snel kunt starten met besparen. Gedurende een jaar zitten wij elk kwartaal bij u om tafel om te kijken of alles goed loopt. Waar nodig sturen wij bij. Zo borgen wij maximaal rendement voor uw bedrijf.

  Deze bedrijven hebben grip op de kosten

  TSM Support

  "Jullie hebben een heldere kijk op het wagenpark. Daardoor werd snel duidelijk waar de knelpunten zaten, en waar we konden besparen"

  Beweging 3.0

  "Het wagenparkbeheer is typisch zo’n uitvoerende taak, die beter door ter zake kundige kan worden gedaan"

  Hoeveel gaat u besparen? 

  De vraag is niet of u gaat besparen. De vraag is hoeveel dat is. Benieuwd naar onze ideeën? Plan een vrijblijvende afspraak in met onze adviseur Martijn Roede.