Mobiliteitsadvies 

Alleen als je doet waar je echt goed in bent behaal je het beste resultaat 

Als uw leasemaatschappij u advies over de mobiliteitsbehoeften binnen uw organisatie geeft moet u zicht afvragen hoe onafhankelijk dit is en welk belang er werkelijk mee gediend wordt. Mijn Autocoach Zakelijk is 100% onafhankelijk waardoor wij het belang van onze klanten écht centraal kunnen stellen.  

Onze adviseurs zijn experts op het gebied van mobiliteit en wagenparkbeheer. Van (elektrische)fiets tot mobiliteitsbudget, samen met u bepalen wij welke mobiliteitsoplossingen het beste passen. Of het nu gaat om kostenbesparing of verduurzaming, u weet zeker dat ons advies nooit een verkooppraatje is. 

Geen dikke rapporten maar praktische en heldere adviezen welke direct toepasbaar zijn. Uw organisatie wordt minimaal belast omdat wij al het werk uit handen nemen.  


RESULTAAT 

Up-to-date beleid 

Inzicht in werkelijke mobiliteitsbehoeften 

Meer inzicht en grip  

Forse besparing op de kosten 

Minder uitstoot CO2  

Hogere medewerkerstevredenheid 

Onze werkwijze:

Kadergesprek op locatie 

In ons eerste gesprek horen wij graag uw visie op het wagenparkbeheer en de reden waarom u voor deze lijn gekozen heeft. Dit is een belangrijk uitgangspunt voor ons. Ten slotte hebt u deze keuzes weloverwogen gemaakt. Daarna tekenen wij gezamenlijk de kaders aan de hand van uw wensen en eisen. Waar nodig stellen wij kritische vragen. 

Wagenpark Scan 

Op basis van uw keuzes uit het kadergesprek analyseren wij alle bijbehorende cijfers en kosten en schrijven wij een rapport.  

Rapport 

Het opgestelde rapport bevat direct inzicht waar besparingen te behalen zijn en op welke wijze die tot stand komen. Ook worden eventuele investering benoemd zodat u uiteindelijk uw netto besparing ziet. 

Implementeren 

Wij zorgen voor de implementatie van de aanbevelingen uit het rapport. Alle acties die gedaan moeten worden om te komen tot het beoogde resultaat zullen wij voor zover mogelijk uitvoeren. 

Geen resultaat = geen factuur u loopt dus geen enkel risico. 

De logische vervolgstap is het uitbesteden van uw wagenparkbeheer. Bespaar tijd en geld en focus weer op wat uw onderneming succesvol maakt. 
arrow_drop_up arrow_drop_down