100% onafhankelijke mobiliteitsexperts

Betrokken, betrouwbaar en enthousiast

Wie zijn wij 

Mijn Autocoach Zakelijk is een jong bedrijf met echt een andere kijk op de mobiliteitsmarkt. Ons team bestaat uit bevlogen experts die allemaal een ruime ervaring hebben opgedaan bij dealer- en leasebedrijven. Samen zorgen wij dagelijks met veel plezier voor tevreden klanten.  

Wij zijn niet gebonden aan enige leasemaatschappij of automerk. Zo borgen wij dat u altijd onafhankelijk en dus het beste advies krijgt. Of het nu gaat om de aanschaf van een (bedrijfs)auto of het verlagen van uw wagenpark kosten, ons advies is nooit een verkooppraatje. 

Onze missie 

Mijn Autocoach Zakelijk is dé onafhankelijke partner voor ZZP en MKB op het gebied van mobiliteit. Wij willen ons uitgebreide netwerk en onze expertise inzetten om ondernemers echt onafhankelijk advies te geven waarmee zij vooruit kunnen. Het opbouwen van een duurzame relatie met zowel leveranciers als klanten is hierbij essentieel.  

 

Onze visie 

Wij geloven dat kennis en expertise binnen ons vakgebied essentieel zijn om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Door onze passie voor de mobiliteitsbranche zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Deze vertalen wij naar kansen voor onze klanten. Zo zorgen wij ervoor dat de mobiliteit van onze klanten altijd in topvorm is en blijft. Wij geloven in het geven van onafhankelijke en betrouwbare adviezen op een betrokken wijze. Deze unieke combinatie zorgt voor meer dan tevreden klanten en dat is onze brandstof die zorgt voor onze vooruitgang. 

arrow_drop_up arrow_drop_down